ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παράδοση προϊόντων

H παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 7 εργασίμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς .

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση

Η Stelios Aggelaridis σας παρέχει το προνόμιο των ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ για την αποστολή της παραγγελίας σας ανεξαρτήτου ποσού

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ενημερώνουμε τους πελάτες μας το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση καθυστέρησης. Ωστόσο, κάποιες φορές τυχαίνουν καθυστερήσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχό μας. Οπως όταν:

1) Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως σε ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες,
2) Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του, επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στο προφίλ σας είναι λάθος ενημερωμένα και είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας.

Τα παράπονα και οι υποδείξεις των πελατών δίνουν σε εμάς πολύτιμες πληροφορίες και αποτελούν τη βάση αναζήτησης και βελτίωσης ενδεχόμενων προβληματικών διαδικασιών. Στο πλαίσιο αυτό μπορείτε να μας ενημερώνετε στο email μας info@aggelaridis.gr