Το ηλεκτρονικό κατάστημα Stelios Aggelaridis σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Με Πιστωτική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στην σχετικη φόρμα τα στοιχεία της κάρτας σας (τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας , το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.).

2. Με Αντικαταβολή

Δυνατότητα εξόφλησης κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και  Κύπρο και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα. Και για τους δύο προαναφερόμενους προορισμούς δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

3. Με Κατάθεση στην τράπεζα

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHABANK
IBAN: GR66 0140 2910 2910 0200 2011 484
BIC/SWIFT: CRBAGRAA
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ